BOUWCONFLICT APELDOORN

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Gecertificeerde MfN Mediator
 • 90% slagingskans
 • Scherp tarief

Bouwconflict in Apeldoorn oplossen met een bouwmediator

Heeft u een bouwconflict in Apeldoorn dat u niet zelf kunt oplossen? Of dreigt een klein probleem tot een groot conflict uit te lopen? Schakel dan de bouwmediator van Van den Dungen Mediation in! Zowel voor het oplossen als het voorkomen van bouwconflicten bent u hier aan het juiste adres. Ik ben me er bewust van dat de bouw een sterk gesegmenteerde bedrijfskolom heeft met verschillende partijen en disciplines die allemaal een eigen belang en eigen zienswijze hebben. Als bouwmediator ben ik bekend met de taal en gebruiken uit de bouwwereld uit mijn eigen ervaringen. Deze ervaring zet ik in om bouwconflicten op te lossen. Dus heeft u een bouwconflict in Apeldoorn en kunt u mijn hulp daarbij gebruiken? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

micheile-dot-com-fJXvxovQ2Bg-unsplash

Met een bouwmediator op zoek naar een oplossing

Bouwconflicten in Apeldoorn. Niemand wilt ze, maar toch komen ze nog wel eens voor. Om deze op te lossen, kunt u het beste een bouwmediator inschakelen in Apeldoorn. Ik ga samen met de partijen op zoek naar de beste oplossingen voor het conflict. Dit doe ik door de belangen van de bouwpartijen te inventariseren en door de bouwpartijen te helpen hun belangen duidelijk te maken aan de andere partij. Zo zetten we een eerste stap naar het begrijpen van elkaars problemen. De beste oplossingen worden uitgewerkt en vastgelegd. Dit vindt allemaal plaats in de beslotenheid en vertrouwelijkheid van de bouwmediation. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via henk@vandendungenmediation.nl, 06 50 2632 00 of het contactformulier via onderstaande button

Voor uw bouwconflict in Apeldoorn

Als u een bouwconflict heeft, of deze wilt voorkomen, kan ik als bouwmediator in Apeldoorn veel voor u betekenen. Ik kan u namelijk ook helpen als:

 • Strategisch adviseur. Ik help opdrachtgevers bouwproblemen te voorkomen door ze advies te geven over zaken als het samenstellen van een passend bouwteam, teambuilding, het voorkomen van knelpunten tijdens het bouwproces of mogelijke scenario's bij planvorming en realisatie.
 • Procesbegeleider. Ik sta opdrachtgevers bij, zodat het ontwikkelings- en bouwproces soepel verloopt. Hierbij treed ik op als gedelegeerd bouwheer, signaleer ik tijdig knelpunten in het proces, organiseer en begeleid ik de participatie met belanghebbenden en werk ik voorstellen om knelpunten op te lossen uit.
 • Stand-By mediator. Ik loop aan de zijlijn van het proces mee. Partijen focussen zich op hun hoofdtaken en knelpunten worden doorgegeven. Door vanaf de zijlijn te bemiddelen, kunnen de partijen met hun hoofdtaken verder.
 • Bindende adviseur. Ik treed op om knopen door te hakken voor partijen, maar ook om te inventariseren waar eventuele knelpunten zitten. Ik zorg voor hoor en wederhoor en leg een bindend advies vast.
Mediator Arnhem

Geniet van fijne voordelen

Kan een bouwmediator u helpen in Apeldoorn bij uw bouwconflict? Schakel Van den Dungen Mediation in en geniet van de volgende voordelen:

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Gecertificeerd MfN mediator
 • 90% slagingskans
 • Scherp tarief

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek

Zit u vast in een bouwconflict in Apeldoorn? Of bent u bang dat er een conflict gaat komen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek met de bouwmediator van Van den Dungen Mediation door het contactformulier in te vullen. Heeft u een voorkeur voor direct contact? Dan kunt u bellen naar 06 - 502 63 200 of mailen naar henk@vandendungenmediation.nl.

Contact

KIES VOOR EEN

EEN GECERTIFICEERDE MEDIATOR

 • Het Kwaliteitsregister van de Mediator federatie Nederland (MfN) biedt waarborgen voor de kwaliteit van de aangesloten mediators. Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister als MfN Registermediator onder nummer M0518.
 • De professionele mediator is via zijn organisatie (MfN = Mediation federatie Nederland ) gebonden aan het mediation-reglement, gedragsregels voor mediators en klacht- en tuchtrecht.
MFN mediator