BOUWCONFLICT ARNHEM

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Gecertificeerde MfN Mediator
 • 90% slagingskans
 • Scherp tarief

Bouwconflict in Arnhem? Schakel een bouwmediator in

Loopt u tegen een bouwconflict aan in Arnhem? Of is er een probleem dat tot een bouwconflict dreigt uit te lopen? Voor het oplossen of voorkomen van bouwconflicten schakelt u de bouwmediator van Van den Dungen Mediation in! De bouw heeft een sterk gesegmenteerde bedrijfskolom met veel verschillende partijen en disciplines. Al deze partijen hebben een eigen belang, een eigen zienswijze en spreken een eigen taal. Als bouwmediator ken ik de taal en gebruiken uit de bouwwereld uit eigen ervaring. Deze ervaring zet ik graag in om u te helpen uw bouwconflict in Arnhem op te lossen. Bouwmediation geeft snel, goedkoop en een duurzaam resultaat!

micheile-dot-com-fJXvxovQ2Bg-unsplash

Wat doet een bouwmediator?

Als u een bouwconflict heeft, of er een bouwconflict dreigt te ontstaan, kunt u er het beste voor kiezen om op tijd een bouwmediator in Arnhem in te schakelen. Ik kan namelijk bouwpartijen helpen om samen bij hun conflict hun belangen te inventariseren en voor elkaar hun belangen duidelijk te maken. Omdat dit plaatsvindt in de beslotenheid en vertrouwelijkheid van de mediation, is dit al een eerste goede stap richting het begrip voor elkaars problemen. Vervolgens gaan we samen op zoek naar de beste opties voor oplossingen en werken we de beste oplossingen uit en leggen deze vast.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via henk@vandendungenmediation.nl, 06 50 2632 00 of het contactformulier via onderstaande button

Van den Dungen Mediation voor uw bouwconflict in Arnhem

Naast bouwmediator, kan ik meer voor u betekenen in Arnhem bij een bouwconflict. Ik ben namelijk ook:

 • Strategisch adviseur. Ik ben beschikbaar om opdrachtgevers te helpen bouwproblemen te voorkomen door advies te geven over mogelijke scenario's bij de planvorming en realisatie, het voorkomen van knelpunten in het proces en het samenstellen van een passend bouwteam en teambuilding.
 • Procesbegeleider. Ik kan opdrachtgevers bijstaan om het hele ontwikkelings- en bouwproces soepel te laten verlopen door op te treden als gedelegeerd bouwheer, knelpunten tijdens het proces tijdig te signaleren, de participatie te organiseren en te begeleiden met belanghebbenden en het uitwerken van voorstellen om knelpunten op te lossen.
 • Stand-By mediator. Ik loop mee in een zijlijn bij het hele proces. Het doel hiervan is dat partijen zich kunnen focussen op hun hoofdtaken. We spreken af dat alle knelpunten worden doorgegeven en geparkeerd. Ik zal aan de zijlijn bemiddelen, zodat de partijen met hun hoofdtaken verder kunnen.
 • Bindende adviseur. Ik kan optreden om voor partijen knopen door te hakken, maar ook om samen met partijen te inventariseren waar de knelpunten zitten. Er vindt hoor en wederhoor plaats en ik leg een bindend advies vast.
Mediator Arnhem

De voordelen

Schakelt u mij in als bouwmediator voor uw bouwconflict in Arnhem? Dan geniet u van de volgende voordelen:

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Gecertificeerd MfN mediator
 • 90% slagingskans
 • Scherp tarief

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek

Heeft u een bouwconflict waar een bouwmediator u in Arnhem bij kan helpen? Plan dan een vrijblijvend intakegesprek met mij in door mij een bericht te sturen via het contactformulier hier onder. Wilt u graag direct contact met mij? Bel hiervoor naar 06 - 502 63 200 of stuur een mail naar henk@vandendungenmediation.nl.

Contact

KIES VOOR EEN

EEN GECERTIFICEERDE MEDIATOR

 • Het Kwaliteitsregister van de Mediator federatie Nederland (MfN) biedt waarborgen voor de kwaliteit van de aangesloten mediators. Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister als MfN Registermediator onder nummer M0518.
 • De professionele mediator is via zijn organisatie (MfN = Mediation federatie Nederland ) gebonden aan het mediation-reglement, gedragsregels voor mediators en klacht- en tuchtrecht.
MFN mediator