BOUWCONFLICT EDE

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Gecertificeerde MfN Mediator
 • 90% slagingskans
 • Scherp tarief

De beste oplossing voor uw bouwconflict in Ede

Een bouwconflict in Ede lost u het beste op met bouwmediation. Dit geeft een snel, goedkoop en duurzaam resultaat! Hiervoor bent u aan het juiste adres bij Van den Dungen Mediation. Ik ben een bouwmediator met veel ervaring in de bouwwereld. Hierdoor ken ik de taal en de gebruiken. Ik weet hoe de sterk gesegmenteerde bedrijfskolom van de bouw eruit ziet met alle verschillende partijen en disciplines. Deze hebben allen hun eigen belang, eigen zienswijze en eigen taal. Ik kan u met mijn ervaring helpen bouwconflicten op te lossen, maar ook om ze te voorkomen. Dus heeft u een bouwconflict in Ede of dreigt er een bouwconflict te ontstaan? Plan dan tijdig een vrijblijvend adviesgesprek met mij in.

micheile-dot-com-fJXvxovQ2Bg-unsplash

Hulp van een bouwmediator

Heeft u een probleem op de bouwplaats dat dreigt uit te lopen op een conflict? Of is er al sprake van een serieus bouwconflict? Schakel dan een bouwmediator in Ede in om u te  helpen dit op te lossen. U gaat dan samen de belangen inventariseren en deze duidelijk maken aan de andere partijen. Dit is een stap in de richting van begrip voor elkaars problemen. Vervolgens wordt er gezocht naar de best mogelijke oplossingen voor het bouwconflict, worden deze oplossingen uitgewerkt en tot slot vastgelegd. Dit gebeurt allemaal in de beslotenheid en vertrouwelijkheid van de mediation in Ede.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via henk@vandendungenmediation.nl, 06 50 2632 00 of het contactformulier via onderstaande button

Wat ik voor u kan betekenen bij een bouwconflict in Ede

Bij een bouwconflict kan ik als bouwmediator in Ede veel voor u betekenen. Ik kan voor u aan de slag als:

 • Strategisch adviseur. Heeft u als opdrachtgever hulp nodig om bouwproblemen te voorkomen? Ik geef u advies over mogelijke scenario's bij de planvorming en realisatie, over het voorkomen van knelpunten tijdens het gehele bouwproces, over het samenstellen van een bouwteam en over teambuilding.
 • Procesbegeleider. Wilt u dat het ontwikkelings- en bouwproces soepel verloopt? Ik kan u bijstaan door op te treden als gedelegeerd bouwheer, knelpunten tijdig te signaleren, de participatie te organiseren en te begeleiden, voorstellen om knelpunten op te stellen uit te werken.
 • Stand-By mediator. Zoekt u iemand die aan de zijlijn meeloopt tijdens het bouwproces? Ik help u te focussen op uw hoofdzaken. We spreken af dat knelpunten worden doorgegeven en geparkeerd. Ik bemiddel aan de zijlijn, zodat alle partijen verder kunnen met hun hoofdtaken.
 • Bindende adviseur. Kan ik u helpen door knopen door te hakken? Of door te inventariseren waar de knelpunten zitten? Ik zorg voor hoor en wederhoor en leg een bindend advies vast.
Mediator Arnhem

De fijne voordelen van Van den Dungen Mediation

Heeft u de hulp van een bouwmediator in Ede nodig voor uw bouwconflict? Schakel Van den Dungen Mediation in en profiteer van de volgende fijne voordelen:

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Gecertificeerd MfN mediator
 • 90% slagingskans
 • Scherp tarief

Neem contact op om een afspraak te maken

Kan ik als bouwmediator u helpen bij het oplossen of voorkomen van een bouwconflict in Ede? Neem contact met mij op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul hiervoor het contactformulier op de website in. Wilt u direct contact? Dat kan door te bellen naar 06 - 502 63 200 of door een mail te sturen naar henk@vandendungenmediation.nl.

Contact

KIES VOOR EEN

EEN GECERTIFICEERDE MEDIATOR

 • Het Kwaliteitsregister van de Mediator federatie Nederland (MfN) biedt waarborgen voor de kwaliteit van de aangesloten mediators. Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister als MfN Registermediator onder nummer M0518.
 • De professionele mediator is via zijn organisatie (MfN = Mediation federatie Nederland ) gebonden aan het mediation-reglement, gedragsregels voor mediators en klacht- en tuchtrecht.
MFN mediator