BOUWCONFLICT NIJMEGEN

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Gecertificeerde MfN Mediator
 • 90% slagingskans
 • Scherp tarief

Bouwconflict in Nijmegen? Van den Dungen Mediation helpt u!

Heeft u een bouwconflict in Nijmegen? Of dreigt deze te ontstaan? Van den Dungen Mediation staat voor u klaar! Door de sterk gesegmenteerde bedrijfskolom van de bouw met veel verschillende partijen en disciplines willen er nog wel eens problemen voorkomen. Iedere partij heeft immers een eigen belang, eigen zienswijze en spreekt een eigen taal. Schakel daarom een bouwmediator in om uw te helpen tot een oplossing te komen. Als bouwmediator weet ik namelijk uit eigen ervaring alles van de taal en gebruiken uit de bouwwereld. Deze ervaring zet ik graag in om u te helpen bij uw bouwconflict in Nijmegen. En dat met een snel, goedkoop en duurzaam resultaat!

micheile-dot-com-fJXvxovQ2Bg-unsplash

Wat doe ik als bouwmediator?

Een bouwmediator kan u helpen een bouwconflict op te lossen in Nijmegen, maar ook een bouwconflict te voorkomen. Ik help bouwpartijen bij een conflict om samen hun belangen te inventariseren en deze belangen voor elkaar duidelijk te maken. Dit vindt plaats in de beslotenheid en vertrouwelijkheid van de mediation. Zo kunnen we al een goede eerste stap zetten naar het begrip voor elkaars problemen. Vervolgens zoeken we naar de beste opties voor oplossingen, werken we de beste oplossingen uit en leggen we deze oplossingen vast.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via henk@vandendungenmediation.nl, 06 50 2632 00 of het contactformulier via onderstaande button

Hulp bij een bouwconflict in Nijmegen

Als bouwmediator kan ik veel voor u betekenen bij een bouwconflict in Nijmegen. Ik kan u namelijk ook helpen als:

 • Strategisch adviseur om opdrachtgevers te helpen bouwproblemen te voorkomen. Ik geef advies over mogelijke scenario's bij de planvorming en realisatie, hoe knelpunten in het proces te voorkomen zijn en over teambuilding en het samenstellen van een passend bouwteam.
 • Procesbegeleider om opdrachtgevers bij te staan bij het soepel laten verlopen van het gehele ontwikkelings- en bouwproces. Ik kan optreden als gedelegeerd bouwheer, knelpunten tijdens het proces tijdig signaleren, de participatie organiseren en begeleiden met belanghebbenden voorstellen om knelpunten op te lossen uitwerken.
 • Stand-By mediator om aan de zijlijn mee te lopen bij het gehele proces. Het doel is om partijen te laten focussen op hun hoofdtaken. Mochten er knelpunten voorkomen, worden deze doorgegeven en geparkeerd. Ik bemiddel aan de zijlijn, zodat de partijen verder kunnen met hun hoofdtaken.
 • Bindende adviseur om op te treden om partijen te helpen knopen door te hakken, maar ook om te inventariseren met partijen waar de knelpunten zitten. Er vindt altijd hoor en wederhoor plaats. Ook leg ik een bindend advies vast.
Mediator Arnhem

Voordelen van Van den Dungen Mediation

Laat mij u helpen uw bouwconflict in Nijmegen op te lossen en u profiteert van:

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Gecertificeerd MfN mediator
 • 90% slagingskans
 • Scherp tarief

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek

Kan ik u als bouwmediator helpen bij uw bouwconflict in Nijmegen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek en we kijken samen wat ik als bouwmediator voor u kan betekenen. Vul hiervoor het contactformulier op de website in. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u bellen naar 06 - 502 63 200 of een mail sturen naar henk@vandendungenmediation.nl.

Contact

KIES VOOR EEN

EEN GECERTIFICEERDE MEDIATOR

 • Het Kwaliteitsregister van de Mediator federatie Nederland (MfN) biedt waarborgen voor de kwaliteit van de aangesloten mediators. Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister als MfN Registermediator onder nummer M0518.
 • De professionele mediator is via zijn organisatie (MfN = Mediation federatie Nederland ) gebonden aan het mediation-reglement, gedragsregels voor mediators en klacht- en tuchtrecht.
MFN mediator