BOUWCONFLICT WAGENINGEN

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Gecertificeerde MfN Mediator
 • 90% slagingskans
 • Scherp tarief

Bouwmediator bij bouwconflict in Wageningen

Dreigt een probleem op de bouwplaats tot een bouwconflict in Wageningen uit te lopen? Of is er al sprake van een conflict? Zowel voor het voorkomen als het oplossen van een bouwconflict, staat de bouwmediator van Van den Dungen Mediation voor u klaar. Omdat de bouw een sterk gesegmenteerde bedrijfskolom kent met veel partijen en disciplines, ontstaan er nog wel eens meningsverschillen. Elke partij heeft namelijk een eigen belang en een eigen zienswijze. Uit eigen ervaring ken ik de taal en gebruiken van de bouwwereld. Deze ervaring pas ik graag toe om uw bouwfonclict in Wageningen op te lossen. Met een bouwmediator heeft u snel, goedkoop en een duurzaam resultaat.

micheile-dot-com-fJXvxovQ2Bg-unsplash

Samen op zoek naar een oplossing

Natuurlijk zit u niet te wachten op een bouwconflict, maar soms ontstaat deze toch. Om het conflict op te lossen, kunt u het beste een bouwmediator in Wageningen inschakelen. Ik help bouwpartijen om bij een conflict hun belangen te inventariseren en hun belangen aan elkaar duidelijk te maken. Dit vindt in de beslotenheid en vertrouwelijkheid van de mediation plaats en daarom is dit een goede stap in de richting van begrip voor elkaars problemen. Ik ga samen met de partijen op zoek naar de beste opties voor oplossingen. Deze werken we uit en leggen we vast.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via henk@vandendungenmediation.nl, 06 50 2632 00 of het contactformulier via onderstaande button

Wat ik kan doen bij een bouwconflict in Wageningen

Bij een bouwconflict in Wageningen kan ik meer rollen aannemen dan enkel die van bouwmediator. Ik ben namelijk ook:

 • Een strategisch adviseur die opdrachtgevers helpt bouwproblemen te voorkomen. Dit doe ik door opdrachtgevers advies te geven over alle mogelijke scenario's bij de planvorming en realisatie, maar ook over het voorkomen van knelpunten in het proces, het samenstellen van een geschikt bouwteam en teambuilding.
 • Een procesbegeleider die opdrachtgevers bijstaat bij het soepel laten verloop van het volledige ontwikkelings- en bouwproces. Dit doe ik door op te treden als gedelegeerd bouwheer, knelpunten tijdens het proces op tijd te signaleren, de participatie te organiseren en te begeleiden met belanghebbenden en voorstellen om knelpunten op te lossen uit te werken.
 • Een Stand-By mediator die aan de zijlijn meeloopt tijdens het proces. Partijen kunnen zich hierdoor focussen op hun hoofdtaken. Knelpunten worden doorgegeven en geparkeerd. Ik bemiddel aan de zijlijn, zodat de partijen zonder problemen verder kunnen met hun hoofdtaken.
 • Een bindende adviseur die optreedt om knopen door te hakken voor partijen, maar ook om te inventariseren met partijen waar de knelpunten zitten. Na hoor en wederhoor wordt er een bindend advies vastgelegd.
Mediator Arnhem

Voordelen bouwmediator Van den Dungen Mediation

Als u kiest voor de bouwmediator van Van den Dungen Mediation bij een bouwconflict in Wageningen, profiteert u van een aantal voordelen. Namelijk:

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Gecertificeerd MfN mediator
 • 90% slagingskans
 • Scherp tarief

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek

Heeft u een bouwmediator nodig in Wageningen? Ik help u graag een bouwconflict op te lossen of te voorkomen. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend intakegesprek door het contactformulier in te vullen. Wilt u graag direct contact? Bel hiervoor naar 06 - 502 63 200 of stuur een mij mail via henk@vandendungenmediation.nl.

Contact

KIES VOOR EEN

EEN GECERTIFICEERDE MEDIATOR

 • Het Kwaliteitsregister van de Mediator federatie Nederland (MfN) biedt waarborgen voor de kwaliteit van de aangesloten mediators. Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister als MfN Registermediator onder nummer M0518.
 • De professionele mediator is via zijn organisatie (MfN = Mediation federatie Nederland ) gebonden aan het mediation-reglement, gedragsregels voor mediators en klacht- en tuchtrecht.
MFN mediator