MEDIATION DOORWERTH

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerde MfN Mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Zonder problemen scheiden met mediation in Doorwerth

Hebben jullie besloten om te gaan scheiden en willen jullie dat dit proces zonder problemen verloopt? Dan is mediation in Doorwerth de oplossing! Van den Dungen Mediation biedt snel en goedkoop hulp aan bij scheidingen. Ik sta als ervaren mediator voor jullie klaar om jullie te helpen stapsgewijs te werken aan een nieuwe duurzame relatie, namelijk als ex-partners. Zo gaan jullie met respect uit elkaar. Ook bied ik begeleiding bij het maken van afspraken voor de toekomst, zodat jullie hier geen conflicten over krijgen. Ik kom efficiënt tot resultaat door een structurele oplossingsgerichte aanpak. Willen jullie mij als mediator inschakelen voor mediation in Doorwerth? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

scheiden met kinderen kopie

Wat moeten jullie regelen bij een echtscheiding?

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Meer dan jullie misschien denken. Er moeten bijvoorbeeld afspraken gemaakt worden over de verdeling van de inboedel en pensioenen, maar ook over het huis, de financiën en de kinder- en partneralimentatie. En er moet een ouderschapsplan worden opgesteld. Hierin staat hoe jullie de omgang met, de verblijfplaats en de kosten van de minderjarige kinderen regelen. Dankzij mediation kunnen jullie tot afspraken komen waar beide partijen zich goed bij voelen. De mediator staat jullie als neutrale procesbegeleider bij in Doorwerth en brengt de communicatie op gang. Zo kunnen jullie samen de beste oplossingen vinden op basis van jullie gemeenschappelijke belangen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via henk@vandendungenmediation.nl, 06 50 2632 00 of het contactformulier via onderstaande button

Kom tot een oplossing met mediation in Doorwerth

Mediation helpt jullie om zonder ruzie uit elkaar te gaan. Samen met de hulp van een mediator in Doorwerth kunnen jullie in samenspraak een oplossing bereiken. Dit zorgt voor een soepel verloop van jullie echtscheiding, maar ook voor nieuw vertrouwen, wederzijds begrip en respect voor elkaars belangen. Als mediator begin ik met het inventariseren van de verschillende belangen, posities en behoeften. Daarna bevorder ik de communicatie. We bespreken samen wat jullie gemeenschappelijke doelen en prioriteiten zijn om zo samen tot een oplossing te komen.

Mediator Arnhem

Waarom kiezen voor Van den Dungen Mediation?

Met respect scheiden, begint bij mediation in Doorwerth. Kies voor Van den Dungen Mediation en profiteer van:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerd MfN mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek

Willen jullie op een goede manier uit elkaar gaan? Zonder conflicten over afspraken? Dan is mediation de oplossing voor jullie. Als mediator in Doorwerth sta ik voor jullie klaar! Voor een vrijblijvend intakegesprek kunnen jullie een afspraak maken door het contactformulier op de website in te vullen. Willen jullie liever direct contact met mij? Dat kan door te bellen naar 06 - 502 63 200 of door te mailen naar henk@vandendungenmediation.nl. Neem ook bij vragen gerust contact op.

Contact

KIES VOOR EEN

EEN GECERTIFICEERDE MEDIATOR

  • Het Kwaliteitsregister van de Mediator federatie Nederland (MfN) biedt waarborgen voor de kwaliteit van de aangesloten mediators. Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister als MfN Registermediator onder nummer M0518.
  • De professionele mediator is via zijn organisatie (MfN = Mediation federatie Nederland ) gebonden aan het mediation-reglement, gedragsregels voor mediators en klacht- en tuchtrecht.
MFN mediator