MEDIATION EDE

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerde MfN Mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Mediation in Ede: dé oplossing bij conflictscheidingen

Hebben jullie besloten te gaan scheiden, maar lopen jullie alleen maar tegen conflicten aan die jullie niet samen kunnen oplossen? Dan is mediation in Ede van Van den Dungen Mediation dé oplossing! Ik ben een ervaren mediator die goedkoop en snel hulp biedt bij bouwconflicten, samenwerkingen, maar ook bij scheidingen. Stapsgewijs werken jullie aan een duurzame nieuwe relatie als ex-partners. Zo kunnen jullie respectvol uit elkaar gaan. Ook help ik jullie duidelijke afspraken te maken en vast te leggen over de toekomst. Met mijn structurele oplossingsgerichte aanpak kom ik efficiënt tot resultaat. Is mediation in Ede wat voor jullie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

scheiden met kinderen kopie

Afspraken maken

Als jullie gaan scheiden, verandert natuurlijk alles. Jullie zullen niet langer meer bij elkaar wonen in Ede, de financiën moeten geregeld worden en ook als jullie kinderen hebben moeten hier duidelijke afspraken over gemaakt worden. Denk aan een ouderschapsplan, waarin opgesteld wordt hoe de omgang met, de verblijfplaats en de kosten van de minderjarige kinderen worden geregeld. Door middel van mediation kunnen jullie afspraken maken waar jullie beide achterstaan. Ook over het huis, de financiën, de verdeling van de inboedel en pensioenen en de kinder- en partneralimentatie. Als neutrale procesbegeleider breng ik de communicatie weer op gang en help ik jullie met het samen vinden van de beste oplossingen op basis van jullie gemeenschappelijke belangen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via henk@vandendungenmediation.nl, 06 50 2632 00 of het contactformulier via onderstaande button

Hoe werkt mediation in Ede?

Waarom mediation bij scheidingen een goed idee is, is omdat jullie met behulp van een mediator in Ede in samenspraak een oplossing bereiken. Hierdoor ontstaat er wederzijds begrip, nieuw vertrouwen en respect voor elkaars belangen. Als mediator inventariseer ik jullie posities, belangen en behoeften en bevorder ik de communicatie. We bespreken de gemeenschappelijke doelen en de prioriteiten. Ook denken we samen na over opties voor oplossingen, natuurlijk altijd met respect voor de gemeenschappelijke belangen. 

Mediator Arnhem

Voordelen mediation Van den Dungen Mediation

Kiezen jullie voor mediation in Ede? Bij van den Dungen Mediation profiteren jullie van een aantal voordelen:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerd MfN mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek

Willen jullie respectvol scheiden? En geen conflicten over afspraken? Dan kunnen jullie het beste kiezen voor mediation in Ede. Maak een afspraak met mij voor een vrijblijvend intakegesprek door het contactformulier op de website in te vullen. Willen jullie liever direct contact? Dat kan door te bellen naar 06 - 502 63 200 of door een mail te sturen naar henk@vandendungenmediation.nl. Neem ook als jullie vragen hebben gerust contact met mij op.

Contact

KIES VOOR EEN

EEN GECERTIFICEERDE MEDIATOR

  • Het Kwaliteitsregister van de Mediator federatie Nederland (MfN) biedt waarborgen voor de kwaliteit van de aangesloten mediators. Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister als MfN Registermediator onder nummer M0518.
  • De professionele mediator is via zijn organisatie (MfN = Mediation federatie Nederland ) gebonden aan het mediation-reglement, gedragsregels voor mediators en klacht- en tuchtrecht.
MFN mediator