MEDIATION HEELSUM

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerde MfN Mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Mediation in Heelsum voor jullie echtscheiding

Jullie willen samen zonder ruzie scheiden met mediation in Heelsum. Hiervoor zijn jullie bij Van den Dungen Mediation aan het juiste adres. Als ervaren mediator bied ik snel en goedkoop hulp bij echtscheidingen. Ik kan ervoor zorgen dat jullie scheiding goed verloopt door jullie te helpen bij het maken en vastleggen van afspraken over jullie toekomst. Ik help jullie met respect uit elkaar te gaan door jullie bij te staan terwijl jullie werken aan het ontwikkelen van een nieuwe, duurzame relatie als ex-partners. Door de structurele oplossingsgerichte aanpak die ik hanteer, kom ik efficiënt tot resultaat. Zijn jullie benieuwd wat ik als mediator voor jullie kan betekenen met mediation in Heelsum? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

scheiden met kinderen kopie

Veel te regelen

Als jullie besloten hebben om te scheiden, zal er veel geregeld moeten worden. Denk aan het huis, de kinder- en partneralimentatie, de financiën en de verdeling van de inboedel en pensioenen. Ook moet er, als jullie kinderen hebben, een ouderschapsplan opgesteld worden. In een ouderschapsplan staat vermeld hoe de omgang met, de verblijfplaats en de kosten van minderjarige kinderen na de scheiding geregeld worden. Een mediator helpt jullie bij het maken van al deze afspraken in Heelsum. Ik werk namelijk als neutrale procesbegeleider en breng door middel van mediation de communicatie tussen jullie weer op gang. Onder mijn begeleiding gaan jullie op zoek naar de beste oplossingen, waarin beide belangen worden behartigd. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via henk@vandendungenmediation.nl, 06 50 2632 00 of het contactformulier via onderstaande button

Kom samen tot een oplossing

Samen tot een oplossing komen, dat is waar het bij mediation om draait. En daar help ik jullie bij. Onder andere door te inventariseren wat jullie belangen, posities en behoeften zijn en de communicatie te bevorderen. Ook denken we samen na over mogelijke oplossingen. Als jullie in samenspraak een oplossing bereiken, ontstaat er nieuw vertrouwen, respect voor elkaars belangen en wederzijds begrip. Dat is wat ik als mediator in Heelsum wil bereiken.

Mediator Arnhem

Voordelen mediation Van den Dungen Mediation

Willen jullie zonder ruzie uit elkaar? Dan biedt mediation echt een uitkomst! En kiest u voor van den Dungen Mediation in Heelsum? Dan profiteert u ook nog eens van:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerd MfN mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Neem contact op voor mediation in Heelsum

Met respect van elkaar scheiden begint bij mediation in Heelsum. Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek met Van den Dungen Mediation door het het contactformulier op de website in te vullen. Hebben jullie liever direct contact met een mediator? Dat kan als jullie bellen naar 06 - 502 63 200 of mailen naar henk@vandendungenmediation.nl. Neem ook als jullie vragen hebben of behoefte hebben aan meer informatie gerust contact met mij op.

Contact

KIES VOOR EEN

EEN GECERTIFICEERDE MEDIATOR

  • Het Kwaliteitsregister van de Mediator federatie Nederland (MfN) biedt waarborgen voor de kwaliteit van de aangesloten mediators. Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister als MfN Registermediator onder nummer M0518.
  • De professionele mediator is via zijn organisatie (MfN = Mediation federatie Nederland ) gebonden aan het mediation-reglement, gedragsregels voor mediators en klacht- en tuchtrecht.
MFN mediator