MEDIATION HEVEADORP

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerde MfN Mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Zonder ruzie uit elkaar door mediation in Heveadorp

Jullie hebben besloten om te gaan scheiden en willen op een respectvolle manier uit elkaar met mediation in Heveadorp. Daarvoor zijn jullie bij Van den Dungen Mediation aan het juiste adres! Als ervaren mediator ga ik graag voor jullie aan de slag om jullie te helpen duidelijke afspraken te maken over jullie toekomst. Zo kunnen we stapsgewijs werken aan jullie nieuwe relatie, namelijk als ex-partners. Doordat ik een structurele oplossingsgerichte aanpak hanteer, kom ik altijd efficiënt tot resultaat. Willen jullie een mediator die snel en goedkoop hulp biedt? Kies dan voor mediation in Heveadorp van Van den Dungen Mediation. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

scheiden met kinderen kopie

Zaken waarbij een mediator kan helpen

Als jullie gaan scheiden, moeten er over heel veel zaken afspraken gemaakt worden. Misschien ook wel zaken waar jullie nog niet eens over nagedacht hadden. Hierbij kunnen jullie denken aan kinder- en partneralimentatie, de financiën, de verdeling van de inboedel en pensioenen en het huis. En als jullie kinderen hebben moeten jullie ook een ouderschapsplan opstellen waarin jullie vermelden hoe jullie de omgang met, de verblijfplaats en de kosten van de minderjarige kinderen gaan regelen. Deze afspraken maken wordt gemakkelijker als jullie kiezen voor mediation in Heveadorp. Want met mij als mediator krijgen jullie hulp van een neutrale, onafhankelijke procesbegeleider die de communicatie tussen jullie weer op gang brengt en samen met jullie op zoek gaat naar de best mogelijke oplossingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via henk@vandendungenmediation.nl, 06 50 2632 00 of het contactformulier via onderstaande button

Samen een oplossing vinden

Samen een oplossing vinden waar jullie beide tevreden over kunnen zijn, dat is het doel van mediation. En als mediator help ik jullie hier graag bij in Heveadorp. Dit doe ik onder andere door jullie posities, behoeften en belangen te inventariseren en de communicatie tussen jullie te bevorderen. Samen bespreken we gemeenschappelijke doelen en prioriteiten en denken we na over oplossingen. Hierbij gaat het erom dat we in samenspraak een oplossing bereiken. Alleen dan ontstaat er wederzijds begrip, respect voor elkaars belangen en nieuw vertrouwen.

Mediator Arnhem

Kies voor van den Dungen Mediation

Willen jullie ook zonder ruzie en met respect voor elkaar scheiden? Dan is mediation de oplossing! Kies in Heveadorp voor Van den Dungen Mediation en profiteer van:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerd MfN mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Maak een afspraak voor mediation in Heveadorp

Hebben jullie ook behoefte aan een ervaren mediator die jullie helpt en begeleidt tijdens jullie echtscheiding? Van den Dungen Mediation staat voor jullie klaar! Voor mediation in Heveadorp kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek via het contactformulier op de website. Liever direct contact? Bel dan naar 06 - 502 63 200 of stuur een mail naar henk@vandendungenmediation.nl. Neem ook gerust contact op als jullie nog vragen hebben of meer informatie willen over de mogelijkheden van mediation.

Contact

KIES VOOR EEN

EEN GECERTIFICEERDE MEDIATOR

  • Het Kwaliteitsregister van de Mediator federatie Nederland (MfN) biedt waarborgen voor de kwaliteit van de aangesloten mediators. Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister als MfN Registermediator onder nummer M0518.
  • De professionele mediator is via zijn organisatie (MfN = Mediation federatie Nederland ) gebonden aan het mediation-reglement, gedragsregels voor mediators en klacht- en tuchtrecht.
MFN mediator