MEDIATION OOSTERBEEK

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerde MfN Mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Mediation in Oosterbeek van Van den Dungen Mediation

Hebben jullie de beslissing gemaakt om te gaan scheiden en lopen jullie tijdens de scheiding alleen maar tegen conflicten aan die jullie niet weten op te lossen? Dan is mediation in Oosterbeek dé oplossing voor jullie! Met de mediation van Van den Dungen Mediation krijgen jullie snel en goedkoop hulp bij jullie scheiding. Als mediator help ik jullie stapsgewijs aan een nieuwe, duurzame relatie te werken als ex-partners, zodat jullie met respect uit elkaar kunnen gaan. Ook bied ik hulp bij het maken en vastleggen van afspraken over de toekomst. Ik kom altijd efficiënt tot resultaat door mijn structurele oplossingsgerichte aanpak. Kan ik als mediator jullie helpen met mediation in Oosterbeek? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. 

scheiden met kinderen kopie

Wat komt er kijken bij een echtscheiding?

Scheiden is een lastig proces. Alles in jullie leven verandert. En er komt ook vaak meer bij kijken dan verwacht. Er moeten bijvoorbeeld duidelijke afspraken worden gemaakt over eventuele kinder- en partneralimentatie, over het huis, over de financiën en over de verdeling van de inboedel en pensioenen. En er moet een ouderschapsplan worden opgesteld waarin vermeld staat hoe jullie de omgang met, de verblijfplaats en de kosten van jullie minderjarige kinderen gaan regelen. Een mediator kan jullie bij al deze zaken helpen. Als mediator ben ik neutraal en zal ik jullie begeleiden door de communicatie weer op gang te brengen en samen met jullie op zoek te gaan naar de beste oplossingen voor beide partijen. Door te kiezen voor mediation in Oosterbeek kunnen jullie tot afspraken komen waar jullie gezamenlijk achter staan. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via henk@vandendungenmediation.nl, 06 50 2632 00 of het contactformulier via onderstaande button

Het belang van mediation in Oosterbeek

Als jullie in conflict raken bij het maken van beslissingen, is mediation in Oosterbeek zeker een goed idee. Want met behulp van een mediator kunnen jullie in samenspraak een oplossing bereiken. Er zal zo wederzijds begrip, respect voor elkaars belangen en nieuw vertrouwen ontstaan. Voordat we tot een oplossing komen, zal ik als mediator jullie posities, belangen en behoeften inventariseren. Vervolgens bevorder ik de communicatie tussen jullie. We bespreken samen wat jullie gemeenschappelijke doelen en prioriteiten zijn en denken na over opties voor oplossingen. Zo zal jullie scheiding zonder problemen verlopen.

Mediator Arnhem

Meerdere voordelen bij Van den Dungen Mediation

Mediation biedt dus zeker uitkomst als jullie er bij een echtscheiding samen niet uit komen. En kiezen jullie voor de mediator van Van den Dungen Mediation in Oosterbeek? Dan profiteren jullie ook nog eens van een aantal voordelen, zoals:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerd MfN mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek

Voor mediation in Oosterbeek maken jullie een afspraak door het contactformulier op de website in te vullen. Ik plan graag een vrijblijvend intakegesprek met jullie in om de mogelijkheden te bespreken. Willen jullie graag direct contact met mij? Dat kan ook. Bel hiervoor naar 06 - 502 63 200 of stuur een mail naar henk@vandendungenmediation.nl. Neem ook bij vragen gerust contact op.

Contact

KIES VOOR EEN

EEN GECERTIFICEERDE MEDIATOR

  • Het Kwaliteitsregister van de Mediator federatie Nederland (MfN) biedt waarborgen voor de kwaliteit van de aangesloten mediators. Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister als MfN Registermediator onder nummer M0518.
  • De professionele mediator is via zijn organisatie (MfN = Mediation federatie Nederland ) gebonden aan het mediation-reglement, gedragsregels voor mediators en klacht- en tuchtrecht.
MFN mediator