MEDIATION RENKUM

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerde MfN Mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Mediation in Renkum als hulp bij echtscheidingen

Hebben jullie besloten uit elkaar te gaan, maar lopen jullie tijdens de scheiding alleen maar tegen conflicten aan? Weten jullie niet hoe jullie deze conflicten moeten oplossen? Kies dan voor mediation in Renkum van Van den Dungen Mediation! Met mij als mediator verloopt jullie scheiding soepel. Ik bied goedkoop en snel hulp bij scheidingen en ik kan jullie helpen duidelijke afspraken te maken over jullie toekomst. Ook sta ik jullie bij terwijl jullie stapsgewijs aan een duurzame, nieuwe relatie werken als ex-partner. Ik ben een mediator met een structurele en oplossingsgerichte aanpak, waardoor ik altijd efficiënt tot resultaten kom. Hebben jullie ook behoefte aan mediation in Renkum tijdens jullie echtscheiding? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

scheiden met kinderen kopie

Wat komt er kijken bij een scheiding?

Een scheiding is een erg moeilijk proces. Alles in jullie leven verandert snel en er moet over veel zaken worden nagedacht. Over het huis, de financiën, de verdeling van de inboedel en pensioenen, de kinder- en partneralimentatie en het ouderschapsplan. In het ouderschapsplan komen afspraken te staan wat betreft de omgang met, de verblijfplaats en de kosten van de minderjarige kinderen. Om afspraken te kunnen maken waar jullie beide achter staan, is mediation dé oplossing. Met een mediator komt de communicatie weer op gang en kunnen jullie samen op zoek gaan naar de beste oplossingen op basis van jullie gemeenschappelijke belangen. De mediator zal jullie bijstaan tijdens dit gehele proces in Renkum.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via henk@vandendungenmediation.nl, 06 50 2632 00 of het contactformulier via onderstaande button

Waarom mediation in Renkum?

Mediation biedt zeker een uitkomst bij scheidingen. Waarom? Omdat jullie met een mediator in Renkum aan de slag gaan om in samenspraak een oplossing te bereiken. Er ontstaat op deze manier nieuw vertrouwen, respect voor elkaars belangen en wederzijds begrip. Als mediator zal ik de behoeften, belangen en posities die jullie hebben inventariseren en vervolgens de communicatie tussen jullie bevorderen. We bespreken samen wat de gemeenschappelijke doelen zijn en waar jullie prioriteiten liggen. Zo kunnen we nadenken over de beste opties voor oplossingen en tot goede afspraken komen.

Mediator Arnhem

De vele voordelen van Van den Dungen Mediation

Voor een soepel verloop van jullie echtscheiding is mediation in Renkum dé oplossing. Kies voor de mediator van Van den Dungen Mediation en jullie profiteren ook nog eens van:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerd MfN mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek

Willen jullie een afspraak maken voor mediation? Vul dan het contactformulier op de website in. Ik sta als mediator in Renkum voor jullie klaar! Hebben jullie behoefte aan direct contact? Bel dan naar 06 - 502 63 200 of stuur mij een mail via henk@vandendungenmediation.nl. Als jullie meer willen weten over mediation of nog andere vragen hebben, kunnen jullie ook gerust contact met mij opnemen.

Contact

KIES VOOR EEN

EEN GECERTIFICEERDE MEDIATOR

  • Het Kwaliteitsregister van de Mediator federatie Nederland (MfN) biedt waarborgen voor de kwaliteit van de aangesloten mediators. Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister als MfN Registermediator onder nummer M0518.
  • De professionele mediator is via zijn organisatie (MfN = Mediation federatie Nederland ) gebonden aan het mediation-reglement, gedragsregels voor mediators en klacht- en tuchtrecht.
MFN mediator