MEDIATION VELP

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerde MfN Mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Scheiden? Kies voor mediation in Velp

Een scheiding is al lastig genoeg. Jullie willen niet verder in conflict komen doordat jullie het niet eens kunnen worden over afspraken. Kies daarom voor mediation in Velp van Van den Dungen Mediation om jullie echtscheiding soepel te laten verlopen. Ik ga als mediator aan de slag om jullie te helpen stapsgewijs aan een nieuwe, duurzame relatie als ex-partners te werken. Op deze manier kunnen jullie respectvol scheiden. Ook help ik jullie bij het maken van duidelijke afspraken over de toekomst. Als mediator hanteer ik een structurele, oplossingsgerichte aanpak om efficiënt tot resultaat te komen. Dus willen jullie zonder problemen scheiden? Kies dan voor mediation in Velp! Maak een afspraak met mij voor een vrijblijvend intakegesprek. 

scheiden met kinderen kopie

Duidelijke afspraken maken

Alles wordt anders zodra jullie in Velp besluiten te gaan scheiden. Jullie blijven niet bij elkaar wonen, er moet van alles geregeld worden wat betreft de financiën en indien jullie kinderen hebben, moeten hier afspraken over worden gemaakt. Dit zodat jullie kinderen niet de dupe worden van jullie scheiding. Er wordt dan een ouderschapsplan opgesteld voor de omgang met, de verblijfplaats en de kosten van de minderjarige kinderen. Als mediator help ik jullie als neutrale procesbegeleider afspraken te maken waar jullie beide tevreden over zijn. Niet alleen over de kinderen, maar ook over de financiën, het huis, de kinder- en partneralimentatie en de verdeling van de inboedel en pensioenen. Door te kiezen voor mediation wordt jullie communicatie weer op gang gebracht om zo de beste oplossingen te vinden op basis van jullie gemeenschappelijke belangen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via henk@vandendungenmediation.nl, 06 50 2632 00 of het contactformulier via onderstaande button

In samenspraak een oplossing bereiken

Waarom mediation bij een echtscheiding een goed idee is, is omdat een mediator in Velp jullie helpt in samenspraak een oplossing te bereiken. Zo krijgen jullie respect voor elkaars belangen, nieuw vertrouwen en wederzijds begrip. Ik inventariseer jullie posities, belangen en behoeften. Als mediator bevorder ik ook de communicatie. Gemeenschappelijke doeleinden en prioriteiten worden besproken en er wordt nagedacht over opties voor oplossingen met respect voor de gemeenschappelijke belangen. 

Mediator Arnhem

Waarom mediation van Van den Dungen Mediation?

Op zoek naar een mediator in Velp? Kies voor Van den Dungen Mediation en jullie profiteren van:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerd MfN mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Maak direct een afspraak voor mediation in Velp

Hebben jullie behoefte aan mediation in Velp om jullie echtscheiding soepel te laten verlopen? Als mediator sta ik voor jullie klaar! Via het contactformulier op de website kunnen jullie een afspraak met mij maken voor een vrijblijvend intakegesprek. Willen jullie direct contact? Bel dan naar naar 06 - 502 63 200 stuur mij een mail via henk@vandendungenmediation.nl. Neem ook als jullie meer willen weten over de mogelijkheden of als jullie vragen hebben gerust contact met mij op.

Contact

KIES VOOR EEN

EEN GECERTIFICEERDE MEDIATOR

  • Het Kwaliteitsregister van de Mediator federatie Nederland (MfN) biedt waarborgen voor de kwaliteit van de aangesloten mediators. Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister als MfN Registermediator onder nummer M0518.
  • De professionele mediator is via zijn organisatie (MfN = Mediation federatie Nederland ) gebonden aan het mediation-reglement, gedragsregels voor mediators en klacht- en tuchtrecht.
MFN mediator