MEDIATION WAGENINGEN

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerde MfN Mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Respectvol scheiden met mediation in Wageningen

Gaan jullie scheiden, maar lukt het niet om samen afspraken te maken? Kies dan voor mediation in Wageningen van Van den Dungen Mediation! Jullie zullen niet langer tegen conflicten aanlopen, want ik help jullie tot een oplossing te komen waar jullie beide achter staan. Ik help jullie stapsgewijs te werken aan een duurzame, nieuwe relatie als ex-partners, zodat jullie met respect voor elkaar uit elkaar kunnen gaan. Daarnaast sta ik jullie bij tijdens het maken van duidelijke afspraken over de toekomst en leggen we deze samen vast. Mijn structurele oplossingsgerichte aanpak zorgt ervoor dat ik als mediator altijd efficiënt tot resultaat kom. Kan mediation in Wageningen jullie helpen bij de echtscheiding? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. 

scheiden met kinderen kopie

Duidelijke afspraken

Natuurlijk wordt alles anders als jullie ervoor kiezen uit elkaar te gaan. Jullie blijven niet samenwonen in Wageningen, de financiën moeten worden geregeld en er moeten duidelijke afspraken worden gemaakt over de kinderen. Er wordt een ouderschapsplan opgesteld, waarin de omgang met, de verblijfplaats en de kosten van jullie minderjarige kinderen worden geregeld. Met mediation komen jullie tot duidelijke afspraken, waar jullie het beide over eens zijn. Niet alleen wat betreft de kinderen, maar ook over het huis, de verdeling van de inboedel en pensioenen, de kinder- en partneralimentatie en de financiën. Ik ga als mediator aan de slag om op neutrale wijze jullie communicatie weer op gang te helpen, zodat jullie samen de beste oplossingen kunnen vinden op basis van jullie gemeenschappelijke belangen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via henk@vandendungenmediation.nl, 06 50 2632 00 of het contactformulier via onderstaande button

Hoe werkt mediation?

Mediation is een goed idee bij scheidingen, zeker als jullie samen niet eensgezind worden. Want een mediator kan jullie in Wageningen helpen in samenspraak een oplossing te bereiken. Hierdoor ontstaat er respect voor elkaars belangen, wederzijds begrip en nieuw vertrouwen. Als mediator zal ik jullie posities, belangen en behoeften inventariseren. Vervolgens bevorder ik de communicatie. We bespreken samen de gemeenschappelijke doelen en prioriteiten en proberen zo tot opties voor oplossingen te komen.

Mediator Arnhem

Voordelen mediation bij Van den Dungen Mediation

Kan ik jullie helpen tijdens jullie echtscheiding? Kies voor een mediator in Wageningen voor Van den Dungen Mediation en jullie profiteren van:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerd MfN mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Maak een afspraak voor mediation in Wageningen

Willen jullie ook door middel van mediation in Wageningen samen tot een oplossing komen? Als mediator sta ik voor jullie klaar! Maak een afspraak met mij voor een vrijblijvend intakegesprek door een bericht achter te laten via het contactformulier. Willen jullie graag direct contact met mij? Dat kan als jullie bellen naar 06 - 502 63 200 of een mail sturen naar henk@vandendungenmediation.nl. Neem ook als jullie vragen voor mij hebben gerust contact op.

Contact

KIES VOOR EEN

EEN GECERTIFICEERDE MEDIATOR

  • Het Kwaliteitsregister van de Mediator federatie Nederland (MfN) biedt waarborgen voor de kwaliteit van de aangesloten mediators. Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister als MfN Registermediator onder nummer M0518.
  • De professionele mediator is via zijn organisatie (MfN = Mediation federatie Nederland ) gebonden aan het mediation-reglement, gedragsregels voor mediators en klacht- en tuchtrecht.
MFN mediator