MEDIATION WESTERVOORT

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerde MfN Mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Mediation in Westervoort bij scheidingen

Zitten jullie in een echtscheiding, maar loopt het proces niet erg soepel? Lopen jullie steeds weer tegen conflicten aan bij het maken van afspraken en kunnen jullie deze conflicten niet samen oplossen? Kies dan voor mediation in Westervoort door Van den Dungen Mediation! Als ervaren mediator bied ik goedkoop en snel hulp aan bij samenwerkingen, bouwconflicten, maar ook bij scheidingen. Stapsgewijs help ik jullie werken aan een nieuwe, duurzame relatie als ex-partners, zodat jullie respectvol uit elkaar kunnen gaan. Ook sta ik jullie bij in het maken van duidelijke afspraken over de toekomst. Dankzij mijn structurele oplossingsgerichte aanpak kom ik altijd efficiënt tot een resultaat. Kan ik jullie helpen met mediation in Westervoort? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

scheiden met kinderen kopie

Afspraken maken met mediation in Westervoort

Alles verandert na een scheiding. Jullie wonen niet langer meer samen, er moet van alles geregeld worden wat betreft de financiën en als jullie kinderen hebben is het ook belangrijk dat hier duidelijke afspraken over worden gemaakt. Denk hierbij aan het opstellen van een ouderschapsplan, waarin staat hoe de omgang met, de verblijfplaats en de kosten van jullie minderjarige kinderen worden geregeld. Door te kiezen voor mediation in Westervoort, kunnen jullie afspraken maken waar jullie allebei achterstaan. Ook over het huis, de verdeling van de inboedel en pensioenen, de financiën en de kinder- en partneralimentatie. Als mediator ben ik een neutrale procesbegeleider die de communicatie tussen jullie weer op gang brengt en jullie helpt samen de beste oplossing te vinden op basis van jullie gemeenschappelijke belangen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via henk@vandendungenmediation.nl, 06 50 2632 00 of het contactformulier via onderstaande button

Samen tot een oplossing komen

Als jullie er samen niet uitkomen tijdens jullie echtscheiding, is mediation zeker een aanrader. Want jullie zullen dan met behulp van een mediator in Westervoort in samenspraak een oplossing bereiken. Dit zorgt voor wederzijds begrip, nieuw vertrouwen en respect voor elkaars belangen. Ik inventariseer als mediator jullie posities, belangen en behoeften. Ook bevorder ik jullie communicatie. We bespreken samen wat de gemeenschappelijke doelen en prioriteiten zijn en denken na over opties voor oplossingen. Natuurlijk doen we dit altijd met respect voor de gemeenschappelijke belangen.

Mediator Arnhem

Voordelen mediatior Van den Dungen Mediation

Willen jullie respectvol scheiden met behulp van een mediator in Westervoort? Kies voor mediation van Van den Dungen Mediation en jullie profiteren van een aantal voordelen:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerd MfN mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek

Hebben jullie ook behoefte aan mediation in Westervoort tijdens jullie echtscheiding? Ik sta als mediator van Van den Dungen Mediation voor jullie klaar! Vul het contactformulier in om een afspraak met mij te maken voor een vrijblijvend intakegesprek. Hebben jullie behoefte aan direct contact? Je kunt mij ook bellen op 06 - 502 63 200 of een mail sturen via henk@vandendungenmediation.nl. Neem ook als jullie nog vragen hebben of meer informatie willen gerust contact op.

Contact

KIES VOOR EEN

EEN GECERTIFICEERDE MEDIATOR

  • Het Kwaliteitsregister van de Mediator federatie Nederland (MfN) biedt waarborgen voor de kwaliteit van de aangesloten mediators. Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister als MfN Registermediator onder nummer M0518.
  • De professionele mediator is via zijn organisatie (MfN = Mediation federatie Nederland ) gebonden aan het mediation-reglement, gedragsregels voor mediators en klacht- en tuchtrecht.
MFN mediator