MEDIATION WOLFHEZE

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerde MfN Mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Goed uit elkaar door mediation in Wolfheze

Gaan jullie scheiden en willen jullie dit doen met mediation in Wolfheze? Van den Dungen Mediation staat voor jullie klaar! Vooral als jullie tijdens jullie scheiding vaak tegen conflicten aanlopen, omdat jullie het niet eens kunnen worden over afspraken, is mediation dé oplossing. Want samen met een ervaren mediator gaan jullie op zoek naar oplossingen die voor jullie beide werken. Jullie werken stapsgewijs aan een duurzame, nieuwe relatie als ex-partners. En leggen vast hoe de toekomst eruit komt te zien. Als mediator pas ik een structurele oplossingsgerichte aanpak toe, waarmee ik efficiënt tot resultaat kom. Kan ik jullie helpen met mediation in Wolfheze? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

scheiden met kinderen kopie

Waar aan denken als jullie gaan scheiden?

Nu jullie besloten hebben te gaan scheiden, zullen er veel veranderingen plaatsvinden. Jullie zullen bijvoorbeeld niet langer meer bij elkaar blijven wonen in Wolfheze. En als jullie kinderen hebben samen, moeten hier duidelijke afspraken over komen. Deze afspraken worden in een ouderschapsplan verwerkt. Hierin staat onder andere hoe jullie de omgang met, de verblijfplaats en de kosten van de minderjarige kinderen willen regelen. Maar er moeten ook afspraken gemaakt worden over het huis, de kinder- en partneralimentatie, de financiën en de verdeling van de inboedel en pensioenen. Mediation helpt jullie bij het maken van afspraken waar jullie beide achterstaan. Ik zal als onafhankelijke, neutrale mediator en procesbegeleider de communicatie op gang brengen en jullie helpen de beste oplossingen te vinden op basis van jullie gemeenschappelijke belangen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via henk@vandendungenmediation.nl, 06 50 2632 00 of het contactformulier via onderstaande button

Bereik samen een oplossing

Het doel van mediation is dat jullie met hulp van een mediator in Wolfheze in samenspraak een oplossing bereiken. Want alleen zo ontwikkelen jullie respect voor elkaars belangen, wederzijds begrip en nieuw vertrouwen. Een mediator inventariseert jullie behoeften, belangen en posities. Ook bevordert de mediator de communicatie, zodat gemeenschappelijke doelen en prioriteiten besproken kunnen worden. Vervolgens kan er worden nagedacht over opties voor oplossingen.

Mediator Arnhem

Waarom Van den Dungen Mediation

Willen jullie goed uit elkaar gaan met behulp van mediation in Wolfheze? Door te kiezen voor Van den Dungen Mediation profiteren jullie van:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerd MfN mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek

Respectvol scheiden door mediation? Als mediator sta ik voor jullie klaar in Wolfheze! Neem contact met mij op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend intakegesprek door op de website het contactformulier in te vulllen. Hebben jullie meer de behoefte aan direct contact met mij? Bel dan naar 06 - 502 63 200 of stuur een mail naar henk@vandendungenmediation.nl. Neem bij vragen of voor meer informatie ook gerust contact met mij op.

Contact

KIES VOOR EEN

EEN GECERTIFICEERDE MEDIATOR

  • Het Kwaliteitsregister van de Mediator federatie Nederland (MfN) biedt waarborgen voor de kwaliteit van de aangesloten mediators. Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister als MfN Registermediator onder nummer M0518.
  • De professionele mediator is via zijn organisatie (MfN = Mediation federatie Nederland ) gebonden aan het mediation-reglement, gedragsregels voor mediators en klacht- en tuchtrecht.
MFN mediator