MEDIATION ARNHEM

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Gecertificeerde MfN Mediator
 • 90% slagingskans
 • Scherp tarief

Mediator in Arnhem inschakelen?

Op zoek naar een mediator in Arnhem? Ik ben Henk van den Dungen, een ervaren mediator in deze regio. Ik bied goedkoop en snel hulp aan bij scheiden. Middels mediation wordt in samenspraak met jullie de oplossing voor jullie conflict en geschillen bereikt. Tijdens de mediation wordt namelijk ook gewerkt aan de onderlinge verhoudingen. De afspraken zijn duurzaam en kunnen goed worden nagekomen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek, of neem contact op voor meer informatie over wat ik als mediator in Arnhem voor jullie kan betekenen tijdens de scheiding.

scheiden met kinderen kopie

Bemiddeling van een mediator in Arnhem

De emoties lopen bij een scheiding vaak hoog op. Goede afspraken maken en vastleggen is dan best moeilijk. Maar het is toch zeker het beste – voor de kinderen en voor de ouders – om er samen goed uit te komen. Het kan zeer bevorderend werken om een mediator in Arnhem in de arm te nemen tijdens het maken van deze afspraken. Ik werk efficiënt en Dat scheelt tijd en geld. Met mijn efficiënte en oplossingsgerichte aanpak komen we middels mediation snel tot resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via henk@vandendungenmediation.nl, 06 50 2632 00 of het contactformulier via onderstaande button

MfN Registermediator

Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister als MfN Registermediator. Het Kwaliteitsregister van de Mediator federatie Nederland (MfN) biedt jullie garantie voor de kwaliteit van de aangesloten mediators. Ik vind het belangrijk om jullie op een open manier van dienst te zijn. Om ingeschreven te zijn in het MfN-register, moet je als mediator in Arnhem voldoen aan de toelatingseisen. Je moet een basisopleiding tot mediator hebben gevolgd en geslaagd zijn. Ook hebben alle aangesloten mediators een Verklaring omtrent het Gedrag. Bovendien gelden er permanente educatie-eisen. Dat houdt in dat MfN-mediators zichzelf continu bijscholen om jullie de best mogelijke mediation te kunnen geven.

Mediator Arnhem

Ouderschapsplan tot huisvesting

Als jullie er tijdens de scheiding samen goed uit willen komen, is een mediator in Arnhem de beste oplossing. Er moet bij een scheiding veel gebeuren. Van een ouderschapsplan tot de echtscheidingsconvenant. Tijdens een scheiding hou ik me als mediator tijdens de mediation bezig met:

 • Accepteren en verwerken van de scheiding
 • Bespreken van de huisvesting
 • Maken van een ouderschapsplan
 • Alimentatieberekeningen
 • Verdelen van de financiën
 • Verdelen van de boedel
 • Verevenen van de pensioenen en levensverzekeringen
 • Echtscheidingsconvenant

Mediator in Arnhem nodig? Neem contact op!

Hebben jullie ook behoefte aan mediation? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta voor jullie klaar als mediator in Arnhem. Jullie nemen contact met me op door me te bellen op 06 - 502 63 200 of stuur een e-mail naar henk@vandendungenmediation.nl. Ik sta voor jullie klaar om jullie te helpen met mediation. Ook als jullie nog vragen hebben over bijvoorbeeld mediation, de kosten of misschien wel overheidsmediation, kunnen jullie gerust contact opnemen.

Contact

KIES VOOR EEN

EEN GECERTIFICEERDE MEDIATOR

 • Het Kwaliteitsregister van de Mediator federatie Nederland (MfN) biedt waarborgen voor de kwaliteit van de aangesloten mediators. Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister als MfN Registermediator onder nummer M0518.
 • De professionele mediator is via zijn organisatie (MfN = Mediation federatie Nederland ) gebonden aan het mediation-reglement, gedragsregels voor mediators en klacht- en tuchtrecht.
MFN mediator