OVERHEIDSMEDIATION APELDOORN

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerde MfN Mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Overheidsmediation in Apeldoorn om conflicten op te lossen

Dreigt een conflict te escaleren en is overheidsmediation nodig in Apeldoorn om een oplossing te vinden? Bijvoorbeeld omdat burgers met initiatiefnemers van plannen in de knel komen, doordat hun belangen botsen? Dan staat Van den Dungen Mediation voor u klaar! Wan ik hanteer als overheidsmediator altijd een oplossingsgerichte aanpak om procedures van beroep en bezwaar te kunnen vermijden. Ik zal het proces op een neutrale manier samen met alle betrokken in goede banen leiden. Uw conflict hoeft dus zeker niet te escaleren, als u er maar voor zorgt dat u op tijd overheidsmediation in Apeldoorn inschakelt. Maak dus snel een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek, zodat we kunnen bespreken wat ik als overheidsmediator voor u kan doen om uw conflict op te lossen.

pexels-fauxels-3184328

Waarom kiezen voor overheidsmediation in Apeldoorn?

Overheidsmediation wordt vaak ingezet bij conflicten met de gemeente zodra er veranderingen in de leefomgeving ontstaan. De belangen van de verschillende betrokken partijen komen dan namelijk rechtstreeks tegenover elkaar te staan, bijvoorbeeld de belangen van de burgers, gemeenten en initiatiefnemers van bouwplannen. Zijn er bij u geschillen ontstaan tussen initiatiefnemers van plannen? Of individuele conflicten van burgers met overheden? Als gekwalificeerde, onafhankelijke overheidsmediator bemiddel ik tussen de verschillende partijen. Ik leid het overleg en help jullie het bestaande conflict op te lossen. Zo kunnen alle partijen weer verder in Apeldoorn.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via henk@vandendungenmediation.nl, 06 50 2632 00 of het contactformulier via onderstaande button

Hoe het proces verloopt

Overheidsmediation doorloopt in Apeldoorn meestal vier fasen. Eerst komt de initiatieffase. Beide partijen worden hier gedefinieerd en aangemerkt als gelijkwaardig. Hierna krijgen we de fase van overheidsmediation. De belangen van de verschillende partijen worden in deze fase tijdens gestructureerde overleggen geïnventariseerd en de randvoorwaarden worden besproken om deze in een overeenkomst te kunnen verankeren. Vervolgens zitten we in de planfase. Diverse scenario's worden hierin uitgewerkt, er wordt door een toetsing aan de randvoorwaarden een keuze gemaakt en een stappenplan, organisatiestructuur en overlegstructuur worden afgesproken. We eindigen met de realisatiefase. De plannen worden uitgevoerd en dit wordt regelmatig getoetst en bijgestuurd wanneer dit nodig is.

Mediation

Efficiënte oplossingen van een overheidsmediator

Als u op zoek bent naar een overheidsmediator in Apeldoorn, bent u bij Van den Dungen Mediation aan het juiste adres. Ik ben Henk van Dungen, een MfN gecertificeerde mediator. Ik werk voor bedrijven en overheden en heb veel ervaring op het gebied van overheidsmediation, procesbegeleiding bij ruimtelijke transities, beleidsbemiddeling en burgerparticipatie. Dankzij mijn vele ervaring en mijn deskundigheid, verzeker ik u van de meest efficiënte oplossingen met draagvlak. En ik bied u nog meer voordelen, namelijk:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerd MfN mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Maak direct een afspraak in Apeldoorn

Overheidsmediator nodig? Maak voor overheidsmediation in Apeldoorn een afspraak met mij voor een vrijblijvend intakegesprek. U kunt een afspraak maken door het contactformulier in te vullen. Liever direct contact? Bel dan naar 06 - 502 63 200 of stuur mij een mail via henk@vandendungenmediation.nl.

Contact

KIES VOOR EEN

EEN GECERTIFICEERDE MEDIATOR

  • Het Kwaliteitsregister van de Mediator federatie Nederland (MfN) biedt waarborgen voor de kwaliteit van de aangesloten mediators. Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister als MfN Registermediator onder nummer M0518.
  • De professionele mediator is via zijn organisatie (MfN = Mediation federatie Nederland ) gebonden aan het mediation-reglement, gedragsregels voor mediators en klacht- en tuchtrecht.
MFN mediator