OVERHEIDSMEDIATION EDE

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerde MfN Mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Overheidsmediation in Ede voor het oplossen van conflicten

Heeft u een conflict dat dringend opgelost moet worden, omdat het anders escaleert? Dan is overheidsmediation in Ede dé oplossing! En daarvoor kunt u natuurlijk het beste terecht bij overheidsmediator Van den Dungen Mediation. Als belangen dreigen te botsen, kan ik als overheidsmediator op een neutrale manier het proces in goede banen leiden. Zo kunnen we voorkomen dat burgers en initiatiefnemers van plannen in de knel komen en lange procedures van beroep en bezwaar vermijden. Ik hanteer een oplossingsgerichte aanpak, dus uw conflict hoeft zeker niet te escaleren. Als u maar vroegtijdig kiest voor overheidsmediation in Ede. Maak voor een vrijblijvend intakegesprek dus snel een afspraak.

pexels-fauxels-3184328

Wat overheidsmediation in Ede voor u kan betekenen

Als er een conflict met de gemeente is bij veranderingen in de leefomgeving, wordt overheidsmediation vaak ingezet. Want de belangen van gemeenten, burgers en initiatiefnemers van bouwplannen komen dan vaak rechtstreeks tegenover elkaar te staan. Zodra u merkt dat er geschillen ontstaan tussen initiatiefnemers van plannen of individuele conflicten met overheden in Ede, kunt u het beste een overheidsmediator inschakelen. Een overheidsmediator is onafhankelijk en gekwalificeerd. Ik kan u helpen door het overleg te leiden, het proces te begeleiden en tot een oplossing te komen waar alle partijen verder mee kunnen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via henk@vandendungenmediation.nl, 06 50 2632 00 of het contactformulier via onderstaande button

De stappen van het proces

Als u kiest voor overheidsmediation in Ede, doorloopt u meestal vier fasen tijdens het proces. Ten eerste is er de initiatieffase. Alle partijen worden hier gedefinieerd en allemaal aangemerkt als gelijkwaardig. Vervolgens start de fase van overheidsmediation. Hierin vinden gestructureerde overleggen plaats, waarin de belangen van de partijen geïnventariseerd worden en de randvoorwaarden worden besproken. Dit wordt verankerd in een overeenkomst. Hierna komen we aan bij de planfase. Diverse scenario's werken we uit, we maken door een toetsing aan de randvoorwaarden een keuze en we spreken een stappenplan, organisatiestructuur en overlegstructuur af. Tot slot volgt de realisatiefase. De plannen moeten worden uitgevoerd. Dit wordt regelmatig getoetst en, als het nodig is, bijgestuurd.

Mediation

Overheidsmediator voor de meest efficiënte oplossingen

Voor overheidsmediation in Ede, bent u bij Van den Dungen Mediation aan het juiste adres. Ik ben overheidsmediator Henk van Dungen, MfN gecertificeerd. Ik heb als overheidsmediator al voor veel bedrijven en overheden gewerkt en heb veel ervaring opgedaan op het gebied van beleidsbemiddeling, burgerparticipatie, procesbegeleiding bij ruimtelijke transities en overheidsmediation. Door mijn ervaring, maar ook door mijn deskundigheid, kan ik u de meest efficiënte oplossingen met draagvlak bieden. En ik bied u nog meer voordelen, zoals:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gecertificeerd MfN mediator
  • 90% slagingskans
  • Scherp tarief

Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in

Biedt overheidsmediation in Ede uitkomst voor u? Neem dan contact op met mij om een afspraak te maken voor een vrijblijvend intakegesprek. Dit doet u door een bericht achter te laten via het contactformulier. Wilt u graag direct contact? Bel hiervoor naar 06 - 502 63 200 of stuur een mail naar henk@vandendungenmediation.nl.

Contact

KIES VOOR EEN

EEN GECERTIFICEERDE MEDIATOR

  • Het Kwaliteitsregister van de Mediator federatie Nederland (MfN) biedt waarborgen voor de kwaliteit van de aangesloten mediators. Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister als MfN Registermediator onder nummer M0518.
  • De professionele mediator is via zijn organisatie (MfN = Mediation federatie Nederland ) gebonden aan het mediation-reglement, gedragsregels voor mediators en klacht- en tuchtrecht.
MFN mediator